Traductor [translator]


divendres, 27 de juliol del 2012

Acústic (P.D.d'A.)


Que tots som únics i diferents ja ho sabem, però de vegades m’agradaria ser especial, però especial de veritat, i que tothom m’apreciés, i valores el que faig, i el que dic, i el que penso...Això només té un inconvenient, i és que ja no seria jo, i perdria tots els privilegis que ara em fan únic i diferent. Però seria fantàstic tenir l’aprovació de tothom, sentir-me ple d’AFECTE i amb la consciència tranquil·la de que mai m’equivoco.
Però cada persona fem el nostre camí, de vegades seguint les petjades d’altres als que admirem, de vegades guiats pels nostres instints i intuïcions, obrint camins i intentant omplir les nostres PETITES insatisfaccions personals de qualsevol tipus. I amb les nostres petjades deixem empremta en el món i en les persones que anem trobant. De vegades amb més sort, de vegades amb menys.
I de vegades penso, que el que fa realment especial a una persona, és el seu compromís, la seva convicció i la seva integritat per fer dels seus actes veritables DEMOSTRACIONS del que sent, del que viu,  i del que creu. Perquè tota la vida pot resumir-se en una paraula: “vida”. I perquè estar viu és perdre’s, trobar-se, i tornar-se a perdre tantes vegades com faci falta, fins a trobar el veritable camí: aquell que ha sigut creat a la mesura dels nostres peus i a l’alçada dels nostres somnis.

2 comentaris:

  1. Ser especial !!!No creus que tots tenim alguna cosa que ens fa ser únics per algú en especial??
    La nostre manera de fer mai pot caure be a tothom i es ben cert que hi han persones amb qui sentim mes afinitat.Persones a qui hem estimat,estimem,per les seves paraules,la seva lleialtat envers nosaltres .
    Una abraçada
    Núria

    ResponElimina
  2. I tant que si, Núria, i tu ets un excel•lent exemple de tot això que dius per mi. Però també passa que de vegades sentim un buit que ens fa posar-nos en moviment i voltar i voltar, sovint allunyant-nos de la nostra manera de fer, fins que trobem una font d’aigua que realment ens omple i ens fa adonar-nos de que ser especial és tenir la capacitat de ser un mateix sense por d’estimar i defensar la veritat i el bé. Amb el vídeo volia expressar que de vegades un buit s’omple amb un altre buit: el de la tomba buida, expressió de la vida eterna en Déu. Gràcies per les teves paraules Núria. Una forta abraçada!

    ResponElimina