Traductor [translator]


diumenge, 26 de febrer del 2012

- Somnis



Vivim massa de pressa. El món actual és ràpid, veloç, àgil. Els transports són ràpids, la tecnologia, les comunicacions, fins i tot el llenguatge cada cop vol ser més ràpid al preu que sigui: OK, A10, Ptons, ens B-iem!.
La vida passa com un somni en el que no som del tot conscients de totes les coses que fem i ens passen. Hi ha però una altre manera d’assaborir la vida, de valorar-la no quantitativament, sinó per allò que les experiències que vivim ens aporten. Però això requereix un petit esforç: parar-se, mirar, veure i escoltar. Sinó la vida és converteix en una mena de somni lúcid, en el que en voler viure tant, deixem córrer els dies omplint-los d’imatges sense connexió. La vida no és només el que vivim, és també allò que ha representat per a nosaltres el que hem viscut, i si això ens ha fet millors.

2 comentaris:

  1. Hola Manel: fa dies que no treia el cap en aquest raconet...el vídeo perfecte! de debò que es maca la combinació de la musica i les imatges.
    Si ni tan sols vivim l’instant present,… Com li demanem a la vida que ens doni la responsabilitat de posar fre a la nostre ràpida manera de viure.Algunes persones diuen que no es pot viure de records ...cert...no obstant els records que ens reporten experiències viscudes que ens han fet aprendre i com dius tu per millorar..benvinguts siguin
    Sortir del món dels somnis és la nostra tasca principal. A això ho podem anomenar despertar tenint present, que no es pot fer al marge de la vida quotidiana.
    Despertar a noves il·lusions amb ganes d'assaborir el camí,els amics,els sentiments,en definitiva posar-hi espurnes a la nostra vida.
    Una abraçada
    Nuria

    ResponElimina
  2. Mira que ets requetemoderna Núria!!! Ho dic perquè el vídeo haig de reconèixer que és minimalista, je je. Però moltes gràcies per el que dius que sé que és sincer. Jo crec que el millor que tenim és la vida que ens queda per davant, però lo segon, són els records bonics, i també els altres, perquè ens fan sentir caminants i ens ofereixen caminar més rectes en el nostre camí. M’agrada molt la teva frase sobre el despertar, penso que és un gran enunciat; despertar a la vida, però recordant els somnis que hem tingut, que diuen molt de nosaltres. Una forta abraçada, i gràcies per les teves paraules!

    ResponElimina